Kuala Lumpur | Isnin – Sabtu | 9am – 6pm

Kerusi Roda Elektrik Saiz Besar Extra Large

Kerusi roda elektrik bersaiz besar (Extra Large) didatangkan untuk pengguna kerusi roda elektrik yang memerlukan ruang tempat duduk kerusi roda yang lebih luas dan lebar. 

Fresco Bike menawarkan kerusi roda elektrik bersaiz besar, khas untuk pengguna kami yang mempunyai berat badan melebihi 130kg dan memerlukan kerusi roda elektrik yang mempunyai tempat duduk yang lebih lebar untuk memberikan keselesaan maksimum kepada pengguna kami. 

Perbezaan Saiz Kerusi Roda Elektrik

Kebanyakan kerusi roda elektrik yang di terdapat dipasaran mempunyai lebar kerusi diantara 40cm – 42cm dan boleh menampung berat pengguna diantara 100kg sehingga ke 130kg.

Namun, jika pengguna kerusi roda yang mempunyai tubuh badan yang lebih besar serta mempunyai berat melebihi 130kg tidak mempunyai banyak pilihan untuk memilih kerusi roda elektrik yang lebih sesuai dan selesa untuk mereka.

Untuk menepati keperluan pengguna kerusi roda, kami menawarkan 3 jenis kerusi roda elektrik yang didatangkan dengan saiz kerusi yang lebih lebar, dan selesa serta kerusi roda yang lebih kukuh dan selamat untuk menampung pengguna yang berbadan besar. 

Kerusi Roda Elektrik XL Size Sportrim
Kerusi Roda Elektrik XL Size Boleh Baring
Kerusi Roda Elektrik XL Size Jalan Tidak Rata
X
%d bloggers like this: